24/7/08

Espanya per els espanyols



He estat uns dies que no he pogut entrar a internet.
El primer que veig es que demanen un any de preso per Albert Om i Pepe Rubianes.

Quina desgràcia estar dins d'un país que pensa nomes en donar-nos pel c..

La Fundación para la Defensa de la Nación Española (Denaes) ha demanat un any de presó per al periodista i presentador del programa El Club, Albert Om, i per a Pepe Rubianes, per les controvertides paraules de l'actor en el programa del 20 de gener de 2006. A la pregunta d'Albert Om de si creia que “la unitat d’Espanya estava en perill”, Rubianes va contestar “que es posin Espanya pel puto cul”, entre d’altres expressions. El Jutjat d’Instrucció número 5 de Sant Feliu de Llobregat ha reobert el judici, tot i que a l’octubre de 2006 no veia delicte en les paraules de l’actor. A Albert Om se li imputa el delicte de cooperador necessari d’aquells fets, mentre que a Rubianes els delictes d’ultratge a Espanya, injúries greus i provocació a l’odi.

El nou procés judicial preveu que tant el periodista com l’actor han de dipositar 3.000 euros de fiança a més d’enfrontar-se a les penes que demanen l’acusació i la Fiscalia.

La magistrada jutge titular del Jutjat d'Instrucció número 5 de Sant Feliu de Llobregat ja va sobresseir una primera querella pel cas, però l'Audiència de Barcelona va reobrir-lo per considerar que el sobresseïment no s'havia fet correctament. La diferència amb l’anterior judici de 2006 és que la Fiscalia demanava una multa de 21.000 euros per a l’actor i li imputava només el càrrec d’“ultratge a Espanya”, mentre que ometia qualsevol possibilitat delictiva del presentador.

No hay comentarios: