19/11/08

La Politíca i els personatges



Feia dies que no parlava de política.
I es que vista des de fora d'un partit o des de dins es veu ben diferent.
Abans criticava als partits de dretes, fossin nacionalistes o no.
Ja que sempre he estat una persona d'esquerres.

Però en el moment que un entra a un partit veu que la gent vol càrrecs i no son idealistes com els militants de base.

Avui toca parlar de la política espanyola i d'un sr, per anomenar-lo d'alguna manera que es del PSOE suposo que per tenir càrrecs.

Amb en Felipe Gonzalez va ser ministre.
Amb en Zapatero va ser rival, va ser ministre de defensa i ara actualment es el president del congres.

Una persona que el seu pare era feixista per algun lloc li tenen de sortir les idees

La Mesa del Congrés ha decidit avui en una reunió urgent convocada pel president del Congrés, José Bono, reconsiderar la seva decisió anterior i no col·locar una placa commemorativa a l'edifici parlamentari on va ser la casa natal de la monja Santa Maravillas de Jesús.

Bono havia protagonitzat una polèmica ahir quan les càmeres el van sorprendre qualificant de "fills de puta" a alguns membres del PSOE en una xerrada privada. "Els dels partits propis són uns fills de puta", va afirmar en una conversa amb els diputats del PP Javier Gómez Darmendrail, Fernando López-Amor i Aurelio Romero sobre la iniciativa de dedicar una placa d'homenatge a la monja.

La conversa va ser captada al vespre per les càmeres instal·lades al passadís de la Cambra baixa quan els populars es van interessar per Bono arran de la polèmica suscitada per l'homenatge a Santa Maravillas de Jesús.

No hay comentarios: