21/6/08

La Politica dels capellans

Darrerament l'Ajuntament de Vic a llogat a personal perquè treballin per la ciutat, informant de que les parabòliques tenen d'estar instal.lades a les taulades , no als balcons, que la roba no es pot estendre als balcons perquè no es una bona imatge per la ciutat. Es fan enquestes entre el veïnat del Remei per veurà com volen que sigui al seu barri i així poder invertir en el barri ho que la Generalitat a donat de subvenció per la segona lleis de Barris.

Però vet aquí que l'Ajuntament o millor dit l'equip de govern (CiU+PSC+ERC) a l'hora de la veritat fan el que volen amb nosaltres.

Nomes ens volen els veïns dels barris del sud per pagar els impostos i ajupir el cap davant tot ho que fa l'Ajuntament.

Ara el nou invent Vila d'Abadal+Burgaya+Pena es crear un mercat a l'Estadi-Remei quan les veïns i els comerciants no volem un mercat el diumenge.

Perquè no es fa el mercat dels dimarts i dels dissabtes ADALT A VIC i a l'Estadi-Remei alhora ?.

Potser perquè som mes de la meitat de la població de la ciutat, i si es fes tal com el volem els comerciants, ningú pujaria ADALT A VIC.

I seguint amb mes ordenances.

Ja que els comerciants estem obligats a posar l'horari comercial a un lloc visible als nostres locals, perquè la regidora de comerç de la ciutat, la Sra Pena , no ho a fet a la seva botiga ?. Si la denunciem arribara la denuncia a algun lloc ?

Senyors polítics teniu de canviar de pensament i no penseu com els capellans.
Feu el que jo digui però no feu el que faci.

No hay comentarios: