21/6/08

La Xarxa de Parcs Naturals convoca el Primer Concurs Fotogràfic


Arriba l'estiu , i amb la calor sortirem al carrer els caps de setmana.
Us proposo aquest Concurs Fotogràfic i alhora gaudir de la natura.

La Diputació de Barcelona ha convocat el Primer Concurs Fotogràfic de la Xarxa de Parcs Naturals. El termini de presentació d'originals és el 30 de juny i el veredicte del jurat es farà públic el 15 de juliol. Els premis permetran als guanyadors gaudir dels parcs, amb allotjaments rurals i àpats als restaurants del programa El Parc a taula, entre d'altres.


Els premis del Primer Concurs Fotogràfic es divideixen en tres categories: la fauna i la flora de la Xarxa de parcs Naturals (imatges de les diverses espècies d'animals i plantes que habiten als parcs); la presència humana als parcs (imatges que reflecteixen el patrimoni construït, els equipaments, la presència de les persones, l'ús social, l'activitat agrícola, forestal i econòmica i altres expressions de la presència humana dels parcs de la Xarxa); i ecosistema i diversitat (imatges de temàtica oberta i àmplia que reflecteixin diferents ecosistemes i altres valors naturals i paisatgístics de la Xarxa).

La inscripció al concurs, que s'ha convocat en motiu de la celebració del Dia Europeu dels Parcs, és gratuïta. Les imatges hauran d'haver estat preses dins l'àmbit territorial dels parcs que formen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Cal enviar-les (un màxim de tres per autor) per correu electrònic, amb una resolució de 300 ppp a xarxaparcs@diba.cat, fent constar el títol de la fotografia, lloc on s'ha realitzat, nom del concursant, modalitat en què concorre i telèfon de contacte.

Les fotografies guanyadores es publicaran a la web de la Xarxa de Parcs Naturals. Els premis seran tres per modalitat. El primer premi està dotat amb un cap de setmana de dues nits amb pensió completa en un allotjament rural de la Xarxa de Parcs Naturals, dos àpats d'un valor de 50 euros cadascun en restaurants adherits al programa El Parc a taula i un premi de 500 euros.

El segon premi consisteix en dos àpats del Parc a taula i un premi de 300 euros, mentre que per al tercer hi ha una col·lecció de llibres de les Guies dels parcs de la Xarxa de Parcs Naturals i 150 euros. En cas d'haver-hi accèssits, rebran 100 euros de premi. Consulteu les bases específiques a la web.

No hay comentarios: