16/7/08

Pepe Rubianes interpretarà el personatge de Déu en el musical Monthy Python's Spamalot.




L'actor i director de teatre Pepe Rubianes interpretarà el personatge de Déu en el musical Monthy Python's Spamalot tot i trobar-se de baixa laboral per malaltia, ha informat avui la companyia Tricicle, que dirigeix el muntatge.

El personatge de Déu apareix al llarg de tota l'obra com a veu en off i, segons ha explicat la companyia, Rubianes ja ha gravat la seva intervenció. En la versió original de l'espectacle, el paper recau en John Cleese, membre fundador dels Monty Python.

Rubianes va anunciar el mes d'abril passat la suspensió de les funcions i la gira del seu espectacle La sonrisa etíope al ser-li diagnosticat un càncer de pulmó.

Estrena el 9 de setembre

La companyia Tricicle estrenarà el 9 de setembre pròxim al Teatre Victoria de Barcelona l'obra Monty Python's Spamalot, que narra en clau d'humor la recerca del Sant Grial per part del rei Artús i els seus cavallers. El musical ha guanyat tres premis Tony i un Grammy a la millor banda sonora.

El paper principal de l'espectacle, el del rei Artús, l'interpretarà l'actor Jordi Bosch, mentre que l'actriu i cantant Marta Ribera serà la Dama del Llac.

No hay comentarios: