16/7/08

Neus Bonet substituirà Antoni Bassas a El Matí de Catalunya Ràdio.



La nova temporada d'El matí de Catalunya Ràdio començarà el proper 8 de setembre.

La periodista Neus Bonet, actual directora de Programes del grup d’emissores de Catalunya Ràdio, dirigirà i presentarà El matí de Catalunya Ràdio, a partir de la temporada que ve.

Antoni Bassas, responsable del programa des de 1995,va anunciar el passat 27 de juny que deixaria aquest espai perquè tenia punts de vista diferents amb la direcció sobre com hauria de ser el futur del programa.


Neus Bonet és una professional de la ràdio, amb una llarga trajectòria.

Els orígens professionals de la nova realitzadora d'"El matí de Catalunya Ràdio" se situen a Ràdio Salou, Ràdio Reus, Ràdio Popular de Reus, el Diari de Tarragona i Cadena 13 a Barcelona, on va dirigir i presentar el programa "La 13 en forma", cada dia de 6 a 9 del matí. A banda de la ràdio, i per la qualitat del seu registre, la veu de Neus Bonet es pot sentir habitualment en la narració de documentals i reportatges televisius, com "30 Minuts".

Des de l'any 1999 i fins l'any 2005, va formar part del projecte radiofònic "Ona Catalana" com a directora de Continguts i com a directora i presentadora del magazín matinal "Accents" durant dues temporades.

A més de la seva carrera dedicada principalment a la ràdio en català, Neus Bonet té una llarga experiència docent com a professora a la Universitat Pompeu Fabra i, més recentment, a la Universitat Ramon Llull.


Com a directora de Programes des de l’agost del 2005, Neus Bonet ha tingut sota la seva responsabilitat la programació de Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i iCat fm.

La nova temporada d'El matí de Catalunya Ràdio començarà el proper 8 de setembre i s’emetrà de dilluns i divendres entre les 6 i les 11 del matí.

No hay comentarios: